Maverick Viñales branit će Repsolove boje u Moto3
Maverick Viñales branit će Repsolove boje u Moto3

Video: Maverick Viñales branit će Repsolove boje u Moto3

Video: Maverick Viñales branit će Repsolove boje u Moto3
Video: Maverick Viñales Suspended by Yamaha: is this why? 🤔 2024, Ožujak
Anonim

Činilo se da je već sve vezano za početak ove sezone, da nas u ovom trenutku ništa ne može iznenaditi. Ali prije nekoliko sati primili smo potvrdu nečega za što se činilo da nije stiglo. I je li to Repsol je postao sponzor Mavericka Viñalesa, najbolji novak 2011. Ovim potezom španjolska naftna kompanija proširuje svoju prisutnost u Moto3 kategoriji s tri velike vrijednosti, vrijedne viška, kao što su Maverick, Alex Rins i Miguel Oliveira.

Upravo trojica vozača koji su od prve utrke pozvani u borbu za naslov. Viñales je već prošle sezone pokazao da je sposoban za sve unatoč nedostatku iskustva ovisno o kojoj stazi i ove godine je, bez sumnje, jedan od velikih favorita. Naći ćete se u utrci za prvaka dva protivnika koje već poznajete sa Španjolskog prvenstva u brzini.

Maverick Viñales:

No, to ne znači da Maverick napušta svoju sadašnju momčad, već to postignut je sporazum između Avintia Competición i Repsola tako da je Katalonac dio zavidnog izbora vozača barem do kraja 2012. Casey Stoner, Dani Pedrosa ili Marc Márquez još su tri talenta s istim sponzorom. Čini se da tvrtka želi osigurati budućnost punu pobjeda i snažnih emocija, kakva je uvijek bila.

Preporučeni: