Sadržaj:

Raúl Fernández već ukazuje na rekord Marca Márqueza i nastavlja sažimati Moto2 Svjetsko prvenstvo
Raúl Fernández već ukazuje na rekord Marca Márqueza i nastavlja sažimati Moto2 Svjetsko prvenstvo

Video: Raúl Fernández već ukazuje na rekord Marca Márqueza i nastavlja sažimati Moto2 Svjetsko prvenstvo

Video: Raúl Fernández već ukazuje na rekord Marca Márqueza i nastavlja sažimati Moto2 Svjetsko prvenstvo
Video: LOS 100 EMPRESARIOS MÁS IMPORTANTES, RICOS Y PODEROSOS DE MÉXICO | 2022 2024, Ožujak
Anonim

Raúl Fernández spreman je uložiti puno emocija u posljednji dio Moto2 Svjetskog prvenstva. Španjolski vozač osvojio je još jednu utrku u Misanu, ovaj put na vrlo cerebralan način, čekajući vrijeme i mijenjajući tempo u zadnjim krugovima kako Remyju Gardneru i Arónu Canetu ne bi dao nikakve mogućnosti.

Gardner se vratio trčanju utrke s manje na više, završivši vrlo blizu Fernándeza u posljednjem krugu, ali se uplašio zbog čega se zadovoljio drugim mjestom. Jesu Trenutno ima 34 boda prednosti ispred Australca u usporedbi sa svojim suigračem u generalki na svjetskom prvenstvu.

Canet se vraća na postolje Moto2 s Boscoscurom

Lowes Misano Moto2 2021
Lowes Misano Moto2 2021

Na izlazu Rául Fernández zadržao je prvu poziciju ispred Sama Lowesa. Remy Gardner je izgubio neke pozicije, pao na šesto mjesto, čak i iza Aróna Caneta. Marco Bezzecchi i Xavi Vierge također su bili u vodećoj skupini koju je zatvorio Augusto Fernández, zalijepljen za Gardnera.

Lowes je počeo pucati i otvorio prednost od pola sekunde, pa se Canet brzo kretao i prestigao Fernandeza. Činilo se da je vozač Boscoscura vjerovao da ima dovoljno tempa da se bori za svoju prvu Moto2 pobjedu. Gardner je nadmašio Viergea i već je bio nadomak Fernándeza, drugog kandidata za naslov.

Canet Misano Moto2 2021
Canet Misano Moto2 2021

Canet je preuzeo vodstvo i odradio svoj najbolji niz u srednjoj kategoriji. Zapravo, Lowes se šuljao, gubio vrijeme i pokazao da je jako obješen.. Raúl Fernández se činio sjajnom alternativom Canetu, jedinom koji se držao svog klizišta. Bilo je grupe ili ne, ovisilo bi o Canetovom ritmu.

Nekoliko kapi je počelo padati na stazi s četiri vozača u vodećoj skupini, uključujući Lowesa i Gardnera. Raúl Fernández očekivao je da će se pomaknuti kako bi zauzeo prvu poziciju za slučaj da utrka stane. Gardner je također bio ispred Lowesa u vrlo riskantnom manevru.

Arbolino Misano Moto2 2021
Arbolino Misano Moto2 2021

Raúl Fernández je promijenio ritam i želio je ići sam na pobjedu, ali Canet je jedini dao osjećaj da želi odgovoriti. Ali nije mogao i nakon nekoliko krugova maksimalnog napora morao je popustiti. Canet i Gardner su ostali u borbi za drugu poziciju, a Raúl Fernández je ostao sam za još jednu pobjedu.

Pobjeda Raúla Fernándeza ispred Remyja Gardnera kako bi nastavio dodavati uzbuđenje borbi za naslov svjetskog prvaka. Treća pozicija za Caneta, koji je s Boscoscurom barem spasio postolje i do posljednjeg kruga bio blizu Gardnera. Konačno je Lowes bio četvrti.

Preporučeni: